KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

O nas

Szanowni Rodzice! Tematyka tygodnia od 14.04 do 17.04.2020r . to „Wiosna na wsi” oraz "Dbamy o przyrodę". Przesyłamy propozycję zadań i zabaw na poszczególne dni tego tygodnia.  Zachęcamy do wspierania oraz motywowania dzieci do pracy w domu. Propozycja dla dzieci z gr. I:&nbs...

Propozycje zabaw dla dzieci z grupy I na dzień 10.04.2020r. 1. Przygotujcie kolorowe jajka wycięte wczoraj. Umówcie się z Waszymi pociechami, ze teraz pobawicie się w grę w sygnały. Na określony kolor jajka, będą wykonywały określone ruchy. -niebieskie jajko –podskakują w miejscu -żółte ja...

Propozycje zabaw dla dzieci z grupy I na dzień 9.04.2020r. Drodzy Rodzice 1. Ułóżcie razem Wielkanocne puzzle. Wydrukujcie dowolny obrazek z Internetu i potnijcie go na części. Możecie z czasem stopniować trudność zadania i układać obrazki o większej liczbie elementów. 2. Ukryte jajka Wytni...

Życzenia wielkanocne

Drodzy Rodzice!   Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych    najserdeczniejsze życzenia:    dużo zdrowia i radości,    mnóstwa wiosennego optymizmu życzy                 &nb...

Propozycje zabaw dla dzieci z grupy I na dzień 8.04.2020r. 1Jajko na łyżce – zabawa ruchowa. Na rozgrzewkę spróbujcie wspólnie swoich sił w zabawie zręcznościowej. Za pomocą sznurka wyznaczcie miejsce startu i mety. Zadaniem dzieci jest przeniesienie jajka na łyżce od startu do mety tak, aby ni...

Propozycje zabaw dla dzieci z grupy I na dzień 7.04.2020r. 1. Przeczytajcie razem z dziećmi wiersz B. Szelągowskiej „Wielkanocny stół” Nadeszła Wielkanoc. Czas wielkiej radości! Już stół wielkanocny czeka na swych gości. Pełno na nim potraw: kiełbaska i żurek, baba lukrowana, tu...

Propozycje zabaw dla grupy I na dzień 06.04.2020. 1. „Święta Wielkanocne” Drodzy Rodzice, porozmawiajcie z Waszymi dziećmi nt. zbliżających się Świąt Wielkanocnych. Możecie skorzystać z listy przygotowanych przeze mnie pytań. - Jakie Święta się zbliżają? - Jakie zwierzątka kojarzą wam się ...

Szanowni Rodzice dzieci 6 – letnich uczęszczających do grupy III W ramach pracy zdalnej przesyłamy Państwu propozycje zabaw, ćwiczeń i zadań do wykonania dla dzieci. Tematyka tygodnia od 30.03 do 03.04.2020r . to „Wiosenne powroty”. Zachęcamy do wspierania oraz motywowania dzieci do prac...

Maile

30.03.2020

Maile

30.03.2020

Informujemy, że od dnia dzisiejszego propozycje zabaw, prac i aktywności dla dzieci będziemy wysyłać Państwu drogą mailową....

Hello, hello, hello, how are you? Nie możemy teraz przywitać się osobiście, ale możemy wykorzystać ten czas na wspólną zabawę z rodzicami. Zachęcam do wykorzystania gotowych materiałów na wspólne utrwalanie materiału np. o zwierzętach. Dzieci uwielbiają grę w memory, bingo czy kalambury oczywiście ...